×

Sólo para nuevas contrataciones
900 90 14 90

¿Ya eres cliente de Endesa?
Llama al 800 760 909

Si necesitas ayuda para contratar,
déjanos tus datos y te llamamos

¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Canvia't a Endesa i tria la millor tarifa per a tu.

*Promoció vàlida fins al 28 juliol del 2022 per contractacions de llum amb Endesa Energía (tarifes d'accés 2.0TD). 10 % de descompte indefinit sobre el terme d'energia + 10 % de descompte addicional sobre el terme d'energia durant el primer any.
Amb la subscripció d'aquest nou contracte t'informem que, si compleixes els requisits per acollir-te al Bo Social, no t'hi podràs acollir. Tampoc s'hi podrà aplicar el Preu Voluntari per al Petit Consumidor (PVPC).

Avantatges de contractar la llum i el gas amb Endesa

Precios Tarifa One Luz

Precios para potencias igual o menores de 15 kW

* Precios sin impuestos. En luz se añadirá el impuesto eléctrico (0,5% o el importe mínimo de 0,5 €/MWh o de 1 €/MWh, según corresponda) y en gas el impuesto de hidrocarburos (0,00234€/kWh). Al resultado, se añadirá IVA (21% o 10% según corresponda) IGIC (Canarias 0% o 3%, y 7% según corresponda) o IPSI (Ceuta y Melilla: 4% y 1% según corresponda).

Preguntes freqüents

El contracte de la tarifa One i One Gas té una durada d'unany, renovable automàticament.

El preu es podràactualitzar l'1 de gener de cada anyamb el valor de l'IPC real (últim índex de preus al consum interanual general publicatoficialment en el moment de l'actualització), aixícom per les variacions que pateixin els components regulats actuals que siguind' a plicació al ssubministraments de llum i gas, i amb els possibles nous canvis que puguin ser aprovats normativament.

Si hi hagués modificacions en els components regulats aplicables al contracte, es traslladaran al clienttant a l'alçacom a la baixa. Aquesttipus de modificacions estàregulat i ésto talmentaliè al control d'Endesa, i s'aplica per igual a tot el territori nacional i a totes les companyies.

Addicionalment, éspossible que es revisi el preu passat un any des de la contractació. Si hi haguéscanvis, te'ls comunicaríem amb un mes d'antelació. Recorda que en quals evolmoment pots resoldre el contracte sense penalització i contractar una altra tarifa d'Endesa o de qual sevol altra companyia.

Condicions

¿Ya eres cliente de Endesa?

Si tienes dudas en tu factura o necesitas que te ayudemos en gestión de tu contrato, llámanos al 800 760 909

Informa't sense compromís!

Només per a noves contractacions


T'ajudem a contractar

Deixa'ns el teu número i et telefonem gratis:

Tria quan vols que et truquem
SUBIR