×

Sólo para nuevas contrataciones
900 90 14 90

¿Ya eres cliente de Endesa?
Llama al 800 760 909

Si necesitas ayuda para contratar,
déjanos tus datos y te llamamos

¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Canvia't a Endesa i tria la millor tarifa per a tu.

Avantatges de contractar la llum i el gas amb Endesa

Precios Tarifa One Luz

Precios para potencias igual o menores de 15 kW

* Precios sin impuestos. En luz se añadirá el impuesto eléctrico (0,5% o el importe mínimo de 0,5 €/MWh o de 1 €/MWh, según corresponda) y en gas el impuesto de hidrocarburos (0,00234€/kWh). Al resultado, se añadirá IVA (21% o 10% según corresponda) IGIC (Canarias 0% o 3%, y 7% según corresponda) o IPSI (Ceuta y Melilla: 4% y 1% según corresponda).

Preguntes freqüents

El contracte de la tarifa One i One Gas té una durada d'unany, renovable automàticament.

El preu es podrà actualitzar l'1 de gener de cada any amb el valor de l'IPC real (últim índex de preus al consum interanual general publicat oficialment en el moment de l'actualització), així com per les variacions que pateixin els components regulats actuals que siguin d'aplicació als subministraments de llum i gas, i amb els possibles nous canvis que puguin ser aprovats normativament.

En cas d'actualització amb el valor de l'IPC, s'utilitzarà l'IPC interanual de novembre, publicat al lloc web de l'Institut Nacional d'Estadística ([+https://www.ine.es/+]). L'actualització es realitzarà afegint als preus anteriors el resultat de multiplicar l'IPC per aquests preus. Per a més informació, l'IPC interanual de novembre del 2022 va ser del 6,8 %, l'IPC interanual de novembre del 2021 va ser del 5,5 %, l'IPC interanual de novembre del 2020 va ser del -0,8 % i l'IPC interanual de novembre del 2019 va ser del 0,4 %.

Si hi hagués modificacions en els components regulats aplicables al contracte, es traslladaran al client tant a l'alça com a la baixa. Aquest tipus de modificacions està regulat i és totalment aliè al control d'Endesa, i s'aplica per igual a tot el territori nacional i a totes les companyies.

Addicionalment, és possible que es revisi el preu passat un any des de la contractació. Si hi hagués canvis, te'ls comunicaríem amb un mes d'antelació. Recorda que en qualsevol moment pots resoldre el contracte sense penalització i contractar una altra tarifa d'Endesa o de qualsevol altra companyia.

Aquesta promoció té permanència, ja que en aquest cas tindràs un mes i mig de llum gratis en el consum de llum el primer any. La resta d'anys serà només un mes gratis en el consum de llum. Si te'n vas, el consum de llum equivalent a un mes (720 hores de consum), se't facturarà al preu de l'energia de la tarifa pròpia. Aquesta opció de consum de llum gratis té permanència d'1 any.

Si contractes només la llum, no tindràs permanència.

Condicions

¿Ya eres cliente de Endesa?

Si tienes dudas en tu factura o necesitas que te ayudemos en gestión de tu contrato, llámanos al 800 760 909

Informa't sense compromís!

Només per a noves contractacions


T'ajudem a contractar

Deixa'ns el teu número i et telefonem gratis:

Tria quan vols que et truquem

*Promoció vàlida fins al 26 de abril del 2023 per a noves contractacions de llum amb Endesa Energía. La gratuïtat fa referència al terme d'energia (consum) en tarifes 2.0TD. Amb la subscripció d'aquest nou contracte t'informem que, si compleixes els requisits per acollir-te al bo social, no t'hi podràs acollir. Tampoc no es podrà aplicar el preu voluntari per al petit consumidor (PVPC). Oferta vàlida només per a Península i Balears.

(1)1 mes gratis en el consum de llum si es contracta només la llum, 30 dies de llum gratis de consum (primeres 720 h), cada any i per sempre.

(2)1,5 mesos gratis de consum de llum el 1r any si es contracta llum més gas, o llum més un servei, ja sigui de manteniment de gas o de reparacions. La resta d'anys, un mes gratis en el consum de llum cada any i per sempre.

(3)1 mes gratis d'energia: l'incentiu consistirà en el lliurament d'una quota completa gratis del producte Única. La quota GRATIS es farà efectiva mitjançant el descompte del 50 % de l'import de la 2a i 3a quota. S'exclouen d'aquesta quota gratuïta els serveis Protecció 360 i Llar Plus o Netflix, en cas que es contractin.

SUBIR