×

Sólo para nuevas contrataciones
900 90 14 90

¿Ya eres cliente de Endesa?
Llama al 800 760 909

Si necesitas ayuda para contratar,
déjanos tus datos y te llamamos

¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Canvia't a Endesa i tria la millor tarifa per a tu.

20% dte. en el consum*

Ara amb el millor preu.

One Llum

 • El mateix preu del kWh les 24 h
 • Sense trams horaris
 • Ara amb el millor preu:
  0,1224€/kWh.

  Preus sense impostos amb el 20 % de dte. en el consum de l'electricitat per sempre i sense permanència. Aquesta promoció no és vàlida per a Ceuta i Melilla. En llum s'hi afegirà l'impost elèctric (0,5 % o l'import mínim de 0,5 €/MWh o d'1 €/MWh, segons escaigui) i en gas l'impost d'hidrocarburs (0,00234 €/kWh). Al resultat s'hi afegirà l'IVA (21 % o 5 %, segons escaigui), l'IGIC (Canàries 0 % o 3 %, i 7 % segons escaigui) o l'IPSI (Ceuta i Melilla: 4 % o 1 %, segons escaigui). Als preus s'hi afegirà el cost regulat associat al mecanisme de finançament del bo social: cost fix per client (comercialització) de 0,03845461 €/dia (Península i Balears: 0,04057923 €/dia impostos inclosos per a potències inferiors a 10 kW i, per a la resta de casos, 0,04676273 €/dia impostos inclosos; Canàries: 0,03864689 €/dia impostos inclosos per a potències inferiors a 10 kW i client domèstic i, per a la resta de casos, 0,03980629 €/dia impostos inclosos; Ceuta i Melilla: 0,03903336 €/dia impostos inclosos). Per als punts de subministrament peninsulars, als preus de llum també s'hi afegirà el cost regulat del finançament del límit del gas, que s'aplica per a la generació d'electricitat i, entre d'altres aspectes, suposa un cost regulat addicional per finançar la mesura. Aquest cost regulat s'inclourà en la factura sota el concepte "Cost límit del gas RDL10/2022".

 • Pagaràs en funció del que consumeixis
 • Sense permanència
 • Les gestions, 100 % en línia

20% dte. en el consum*

Tria una opció de consum de llum gratis

Tempo Happy

 • Una opció de consum gratis per triar
 • 2 hores cada dia
 • 50 hores cada mes
 • 1 dia gratis totes les setmanes
 • 100 % en línia i sense permanència
 • 2 % de dte. per factura digital.

Avantatges de contractar la llum i el gas amb Endesa

Precios Tarifa One Luz

Precios para potencias igual o menores de 15 kW

* Precios sin impuestos. En luz se añadirá el impuesto eléctrico (0,5% o el importe mínimo de 0,5 €/MWh o de 1 €/MWh, según corresponda) y en gas el impuesto de hidrocarburos (0,00234€/kWh). Al resultado, se añadirá IVA (21% o 10% según corresponda) IGIC (Canarias 0% o 3%, y 7% según corresponda) o IPSI (Ceuta y Melilla: 4% y 1% según corresponda).

Preguntes freqüents

El contracte de la tarifa One i One Gas té una durada d'unany, renovable automàticament.

El preu es podrà actualitzar l'1 de gener de cada any amb el valor de l'IPC real (últim índex de preus al consum interanual general publicat oficialment en el moment de l'actualització), així com per les variacions que pateixin els components regulats actuals que siguin d'aplicació als subministraments de llum i gas, i amb els possibles nous canvis que puguin ser aprovats normativament.

En cas d'actualització amb el valor de l'IPC, s'utilitzarà l'IPC interanual de novembre, publicat al lloc web de l'Institut Nacional d'Estadística ([+https://www.ine.es/+]). L'actualització es realitzarà afegint als preus anteriors el resultat de multiplicar l'IPC per aquests preus. Per a més informació, l'IPC interanual de novembre del 2022 va ser del 6,8 %, l'IPC interanual de novembre del 2021 va ser del 5,5 %, l'IPC interanual de novembre del 2020 va ser del -0,8 % i l'IPC interanual de novembre del 2019 va ser del 0,4 %.

Si hi hagués modificacions en els components regulats aplicables al contracte, es traslladaran al client tant a l'alça com a la baixa. Aquest tipus de modificacions està regulat i és totalment aliè al control d'Endesa, i s'aplica per igual a tot el territori nacional i a totes les companyies.

Addicionalment, és possible que es revisi el preu passat un any des de la contractació. Si hi hagués canvis, te'ls comunicaríem amb un mes d'antelació. Recorda que en qualsevol moment pots resoldre el contracte sense penalització i contractar una altra tarifa d'Endesa o de qualsevol altra companyia.

Aquesta promoció té permanència, ja que en aquest cas tindràs un mes i mig de llum gratis en el consum de llum el primer any. La resta d'anys serà només un mes gratis en el consum de llum. Si te'n vas, el consum de llum equivalent a un mes (720 hores de consum), se't facturarà al preu de l'energia de la tarifa pròpia. Aquesta opció de consum de llum gratis té permanència d'1 any.

Si contractes només la llum, no tindràs permanència.

Promoció Premiem la teva eficiència

Ser client d'Endesa amb una tarifa amb potència inferior o igual a 15 kW.
Se n'exclou la tarifa Única per participar en el pla d'eficiència bonificada.
Un cop activat el teu contracte amb Endesa, inscriure-s'hi és molt senzill:
 1. Entra a l'Àrea Client de www.endesa.com.
 2. En accedir-hi, veuràs a la pantalla d'Inici una targeta blava amb informació sobre els reptes. Fes clic a l'enllaç "Inscriu-t'hi ara!".
 3. Accediràs a la pàgina des d'on podràs subscriure-t'hi. La majoria de les teves dades ja estan emplenades. Confirma que són correctes, finalitza el formulari i fes clic a "Sol·licitar inscripció".
 4. Finalment, un cop validem les teves dades, t'enviarem un correu electrònic amb la confirmació de la inscripció i podràs començar a participar en el repte! Per seguir l'evolució del teu repte, pots fer-ho a través de l'Àrea Client de www.endesa.com.

Sí, ja que podem accedir a les dades de consum que comparteixen les distribuïdores amb les comercialitzadores de l'any anterior. Si no hi hagués consum per participar en el repte actual, per exemple, per ser una casa nova, participaràs en el pròxim repte en què puguem comparar els teus consums.

Sí, aquesta iniciativa està disponible per a tots els subministraments que compleixin les condicions. Per poder gaudir dels seus avantatges, hauràs d'inscriure cadascun dels subministraments amb els quals vols participar-hi.

Sí, com a màxim et bonificarem un estalvi del 25 % respecte del teu consum de referència. Per exemple, si el teu consum de referència és de 1.000 kWh, l'estalvi màxim és de 250 kWh.

No. Les teves condicions amb Endesa no canviaran per ser eficient. Seguiràs gaudint de la teva tarifa sense cap canvi contractual ni permanència.

Condicions

Altres tarifes que us poden interessar

Una mateixa quota cada mes

Única de Endesa

 • Tria només el que necessites
 • Et reemborsem en euros l'energia que estalviïs
 • Energia sostenible que prové de fonts renovables
 • Sense permanència

Autoconsum solar

Solar Simply

 • La millor tarifa Endesa si ja tens plaques solars funcionant a casa teva
 • Mateix preu les 24 hores
 • Compensem econòmicament els teus excedents

¿Ya eres cliente de Endesa?

Si tienes dudas en tu factura o necesitas que te ayudemos en gestión de tu contrato, llámanos al 800 760 909

Canvia't ara i estalvia

Deixa'ns el teu número de telèfon i t'assessorem gratis

Elige cuándo quieres que te llamemos

O si ho prefereixes, truca'ns gratis
al 919 101 492

Només per a noves contractacions

Canvia't ara i estalvia

Deixa'ns el teu número de telèfon i t'assessorem gratis

Elige cuándo quieres que te llamemos

O si ho prefereixes, truca'ns gratis 919 101 492

Només per a noves contractacions

Informa't sense compromís!

Només per a noves contractacions


T'ajudem a contractar

Deixa'ns el teu número i et telefonem gratis:

Tria quan vols que et truquem

*Promoció vàlida fins al 16/10/2023 per a noves contractacions de llum amb Endesa Energía (tarifes d'accés 2.0TD). S'aplicarà el 20 % de descompte indefinit en el consum de llum mentre el contracte es mantingui actiu amb Endesa Energía. Amb la subscripció d'aquest nou contracte t'informem que, si compleixes els requisits per acollir-te al bo social, no t'hi podràs acollir. Tampoc es podrà aplicar el preu voluntari per al petit consumidor (PVPC).

(1)Als clients que s'inscriguin en aquesta promoció se'ls bonificaran les possibles reduccions de consum en els trimestres naturals del 2023 i successius enfront del consum en els trimestres naturals d'un trimestre de referència que es fixa com el de l'any anterior a la participació. Bonificació màxima: 150 € per repte. Estalvi màxim bonificable: el 25 % del teu consum de referència: Apliquen bases legals.

SUBIR