×

Sólo para nuevas contrataciones
900 90 14 90

¿Ya eres cliente de Endesa?
Llama al 800 760 909

Si necesitas ayuda para contratar,
déjanos tus datos y te llamamos

¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Avantatges de contractar amb Endesa

Preus

Preus Tarifa One Gas

One gas RL1
  Preus sense impostos Impostos inclosos* (Impost hidrocarburs més el 5% IVA)
Terme fix (€/mes) 6,15 6,457500
Terme variable (€/kWh) 0,0865 0,093282
One gas RL2
  Preus sense impostos Impostos inclosos* (Impost hidrocarburs més el 5% IVA)
Terme fix (€/mes) 11,1 11,655000
Terme variable (€/kWh) 0,0825 0,089082
One gas RL3
  Preus sense impostos Impostos inclosos* (Impost hidrocarburs més el 5% IVA)
Terme fix (€/mes) 21,5 22,575000
Terme variable (€/kWh) 0,08135 0,087875

*Preus sense impostos: s’hi ha d’afegir l’impost d’hidrocarburs (gas: 0,00234 €/kWh) i a l’import resultant de l’anterior s’hi apliquen els impostos indirectes: IVA (21 % o 5 %, segons correspongui) o IGIC (Canàries, 0 % o 3 %, i 7 % segons correspongui)

Preguntes freqüents

Gaudiràs del millor preu en línia d'Endesa.
Podràs fer totes les gestions 100 % en línia.
Sense permanència

La tarifa One Gas és vàlida per a subministraments amb tarifa d'accés RL1, RL2 i RL3

El preu es podrà actualitzar l'1 de gener de cada any amb el valor de l'IPC real (últim índex de preus al consum interanual general publicat oficialment en el moment de l'actualització), així com per les variacions que pateixin els components regulats actuals que siguin d'aplicació als subministraments de llum i gas, i amb els possibles nous canvis que puguin ser aprovats normativament.

En cas d'actualització amb el valor de l'IPC, s'utilitzarà l'IPC interanual de novembre, publicat al lloc web de l'Institut Nacional d'Estadística ([+https://www.ine.es/+]). L'actualització es realitzarà afegint als preus anteriors el resultat de multiplicar l'IPC per aquests preus. Per a més informació, l'IPC interanual de novembre del 2022 va ser del 6,8 %, l'IPC interanual de novembre del 2021 va ser del 5,5 %, l'IPC interanual de novembre del 2020 va ser del -0,8 % i l'IPC interanual de novembre del 2019 va ser del 0,4 %.

Si hi hagués modificacions en els components regulats aplicables al contracte, es traslladaran al client tant a l'alça com a la baixa. Aquest tipus de modificacions està regulat i és totalment aliè al control d'Endesa, i s'aplica per igual a tot el territori nacional i a totes les companyies.

Addicionalment, és possible que es revisi el preu passat un any des de la contractació. Si hi hagués canvis, te'ls comunicaríem amb un mes d'antelació. Recorda que en qualsevol moment pots resoldre el contracte sense penalització i contractar una altra tarifa d'Endesa o de qualsevol altra companyia.

Si tens el bo social no t'hauries d'acollir a aquesta tarifa ni a aquesta promoció, ja que el perdries.

Quan hagis emplenat el formulari de contractació en línia i la teva sol·licitud s'hagi tramitat, el termini d'activació del contracte trigarà aproximadament tres setmanes (si ja estaves amb Endesa Energía el canvi és molt més ràpid).

Un cop activat el contracte amb Endesa, rebràs l'última factura amb la companyia anterior (si ja estaves amb Endesa serà l'última factura amb la tarifa anterior). Rebràs la primera factura quan hagi passat el primer període de facturació amb Endesa.

El contracte de la tarifa One i One Gas té una durada d'un any, renovable automàticament.

Aquesta promoció té permanència, ja que en aquest cas tindràs un mes i mig de llum gratis en el consum de llum el primer any. La resta d'anys serà només un mes gratis en el consum de llum. Si te'n vas, el consum de llum equivalent a un mes (720 hores de consum), se't facturarà al preu de l'energia de la tarifa pròpia. Aquesta opció de consum de llum gratis té permanència d'1 any.

Condicions

Informa't sense compromís!

Només per a noves contractacions


T'ajudem a contractar

Deixa'ns el teu número i et telefonem gratis:

Tria quan vols que et truquem

¿Ya eres cliente de Endesa?

Si tienes dudas en tu factura o necesitas que te ayudemos en gestión de tu contrato, llámanos al 800 760 909

SUBIR