×

Sólo para nuevas contrataciones
900 90 14 90

¿Ya eres cliente de Endesa?
Llama al 800 760 909

Si necesitas ayuda para contratar,
déjanos tus datos y te llamamos

¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Aconsegueix descomptes en el consum de llum i estalvia en les factures amb preus estables.

Avantatges de contractar amb Endesa

Preus

Preus Tarifa One Llum

Per a potència igual o inferior a 15 kW

*Preus sense impostos. S’afegirà a la llum l’impost elèctric (0,5 % o l’import mínim de 0,5 €/MWh o 1 €/MWh, segons correspongui) i al gas, l’impost d’hidrocarburs (0,00234 €/kWh). Al resultat, s’hi afegirà l’IVA (21 % o 5 %, segons correspongui) o IGIC (Canàries, 0 % o 3 %, i 7 % segons correspongui). Als preus s'afegirà el cost regulat associat al mecanisme de finançament del bo social: Cost fix per client (comercialització) de 0,03671762 €/dia (Península i Balears: 0,03874627 €/dia imposats inclosos per a potències inferiors a 10kW i, per a la resta de casos, 0,04465046 €/dia imposats inclosos; Canàries: 0,03690121 €/dia imposats inclosos per a potències inferiors a 10kW i client domèstic i, per a la resta de casos, 0,03800824 €/dia imposats inclosos). Per als punts de subministrament peninsulars, als preus de la llum també s’hi afegirà el cost regulat del finançament del topall del gas, que s’aplica per a la generació d’electricitat i, entre d’altres aspectes, suposa un cost regulat addicional per finançar la mesura mateix. Aquest cost regulat s’inclourà a la factura sota el concepte “Cost límit del gas RDL 10/2022”. Si ja ets client d’Endesa Energía, un canvi de tarifa suposarà afegir aquest cost addicional a la factura

Preus Tarifa One Gas

One gas RL1

Preus sense impostos
Impostos inclosos*
(Impost hidrocarburs més el 5% IVA)
Terme
fix (€/mes)
6,15
6,457500
Terme
variable (€/kWh)
0,13485
0,141593
One gas RL2

Preus sense impostos
Impostos inclosos*
(Impost hidrocarburs més el 5% IVA)
Terme
fix (€/mes)
11,1
11,655000
Terme
variable (€/kWh)
0,1403
0,147315
One gas RL3

Preus sense impostos
Impostos inclosos*
(Impost hidrocarburs més el 5% IVA)
Terme
fix (€/mes)
21,5
22,575000
Terme
variable (€/kWh)
0,13935
0,146318

*Preus sense impostos: s'hi ha d'afegir l'impost d'hidrocarburs (gas: 0,00234 €/kWh) i a l'import resultant de l'anterior s'hi apliquen els impostos indirectes: IVA (21 % o 5 %, segons correspongui) o IGIC (Canàries, 0 % o 3 %, i 7 % segons correspongui)

Preguntes freqüents

  • Gaudiràs del millor preu en línia d'Endesa.
  • Podràs fer totes les gestions 100 % en línia.
  • Sense permanencia en llum.

La tarifa One Llum és vàlida per a subministraments amb tarifa d'accés 2.0TD.

La tarifa One Gas és vàlida per a subministraments amb tarifa d'accés RL1, RL2 i RL3

El preu es podrà actualitzar l'1 de gener de cada any amb el valor de l'IPC real (últim índex de preus al consum interanual general publicat oficialment en el moment de l'actualització), així com per les variacions que pateixin els components regulats actuals que siguin d'aplicació als subministraments de llum i gas, i amb els possibles nous canvis que puguin ser aprovats normativament.

En cas d'actualització amb el valor de l'IPC, s'utilitzarà l'IPC interanual de novembre, publicat al lloc web de l'Institut Nacional d'Estadística ([+https://www.ine.es/+]). L'actualització es realitzarà afegint als preus anteriors el resultat de multiplicar l'IPC per aquests preus. Per a més informació, l'IPC interanual de novembre del 2022 va ser del 6,8 %, l'IPC interanual de novembre del 2021 va ser del 5,5 %, l'IPC interanual de novembre del 2020 va ser del -0,8 % i l'IPC interanual de novembre del 2019 va ser del 0,4 %.

Si hi hagués modificacions en els components regulats aplicables al contracte, es traslladaran al client tant a l'alça com a la baixa. Aquest tipus de modificacions està regulat i és totalment aliè al control d'Endesa, i s'aplica per igual a tot el territori nacional i a totes les companyies.

Addicionalment, és possible que es revisi el preu passat un any des de la contractació. Si hi hagués canvis, te'ls comunicaríem amb un mes d'antelació. Recorda que en qualsevol moment pots resoldre el contracte sense penalització i contractar una altra tarifa d'Endesa o de qualsevol altra companyia.

Si tens el bo social no t'hauriesd'acollir a aquesta tarifa ni a aquestapromoció, ja que el perdries.

Quanhagisemplenat el formulari de contractació en línia i la tevasol·licituds'hagitramitat, el terminid'activació del contracte trigaràaproximadament tres setmanes (si ja estavesamb Endesa Energía el canviésmoltmésràpid).

Un copactivat el contracte amb Endesa, rebràsl'última factura amb la companyia anterior (si ja estavesamb Endesa seràl'última factura amb la tarifa anterior). Rebràs la primera factura quanhagipassat el primer període de facturacióamb Endesa.

El contracte de la tarifa One i One Gas té una durada d'unany, renovable automàticament.

Aquesta promoció té permanència, ja que en aquest cas tindràs un mes i mig de llum gratis en el consum de llum el primer any. La resta d'anys serà només un mes gratis en el consum de llum. Si te'n vas, el consum de llum equivalent a un mes (720 hores de consum), se't facturarà al preu de l'energia de la tarifa pròpia. Aquesta opció de consum de llum gratis té permanència d'1 any.

Si contractes només la llum, no tindràs permanència.

Condicions

¿Ya eres cliente de Endesa?

Si tienes dudas en tu factura o necesitas que te ayudemos en gestión de tu contrato, llámanos al 800 760 909

Informa't sense compromís!

Només per a noves contractacions


T'ajudem a contractar

Deixa'ns el teu número i et telefonem gratis:

Tria quan vols que et truquem

Llum

1 mes gratis(1)
de consum cada any

Llum + Gas

1 mes i mig gratis(2)
de consum de llum

Llum

1 mes gratis(1)
de consum cada any

Llum + Gas

1 mes i mig gratis(2)
de consum de llum

*Promoció vàlida fins al 29 de març del 2023. Les noves contractacions de llum amb Endesa Energía gaudiran d'un mes gratis en el consum (tarifes d'accés 2.0A/2.0DHA i 2.1A/2.1DHA). Per la seva banda, les noves contractacions de llum i gas tindran un mes i mig gratis en el consum de llum. La gratuïtat fa referència al terme d'energia (consum).
Amb la subscripció d'aquest nou contracte t'informem que, si compleixes els requisits per acollir-te al bo social, no t'hi podràs acollir. Tampoc no es podrà aplicar el preu voluntari per al petit consumidor (PVPC).

SUBIR