×

Sólo para nuevas contrataciones
900 90 14 90

¿Ya eres cliente de Endesa?
Llama al 800 760 909

Si necesitas ayuda para contratar,
déjanos tus datos y te llamamos

¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Avantatges de contractar amb Endesa

Passa’t a Endesa amb tres passos senzills

Tingues a mà la teva factura

Completa el formulari en tres minuts

En breu ja seràs client

Preus

Preus Tarifa One Llum

Per a potència igual o inferior a 15 kW

Als preus s'afegirà el cost regulat associat al mecanisme de finançament del bo social: Cost fix per client (comercialització) de 0,03671762 €/dia (Península i Balears: 0,03874627 €/dia imposats inclosos per a potències inferiors a 10kW i, per a la resta de casos, 0,04465046 €/dia imposats inclosos; Canàries: 0,03690121 €/dia imposats inclosos per a potències inferiors a 10kW i client domèstic i, per a la resta de casos, 0,03800824 €/dia imposats inclosos).

Preguntes freqüents

La tarifa One és una nova manera d'entendre el teu contracte d'energia amb la qual tindràs un preu únic per a tota l'energia que consumeixis i un preu únic per a la potència, i a més podràs fer totes les gestions que necessitis a través d'Internet. Podràs gaudir sempre d'un preu competitiu, no només durant el primer any. T'oferim el millor preu en línia d'Endesa.

  • One és una tarifa 100 % en línia, amb la qual podràs fer totes les gestions de manera ràpida i senzilla, les 24 hores del dia, a la secció "Àrea Client" de l'oficina en línia o a través de la nostra aplicació mòbil.
  • Pots contractar només el que necessitis, sense l'obligació de contractar un servei addicional, però amb la possibilitat de contractar-lo si t'interessa.
  • Rebràs un correu electrònic amb la data i l'enllaç a través del qual podràs accedir a la factura electrònica quan estigui disponible.
  • Amb una contractació fàcil i còmoda, sense costos ni interrupcions en el subministrament.
  • Una tarifa per a TOTS els clients; els nous i els actuals.
  • Gaudiràs del millor preu online d’Endesa.
  • Podràs fer totes les gestions 100% online.

La Tarifa One és vàlida per a subministraments amb potència contractada fins 10kW.

Amb les tarifes One d'Endesa no tens cap compromís de permanència. Si no et convenç, pots canviar en qualsevol moment.

Quan hagis emplenat el formulari de contractació en línia i la teva sol·licitud s'hagi tramitat, el termini d'activació del contracte trigarà aproximadament tres setmanes (si ja estaves amb Endesa Energía el canvi és molt més ràpid).

Un cop activat el contracte amb Endesa, rebràs l'última factura amb la companyia anterior (si ja estaves amb Endesa serà l'última factura amb la tarifa anterior). Rebràs la primera factura quan hagi passat el primer període de facturació amb Endesa.

El client no hauria d'acollir-se a aquesta promoció, ja que cal contractar l'electricitat amb EE i perdria els beneficis del bo social.

El contracte de la Tarifa Lliure té una durada d'un any, renovable automàticament

Sí. S'aplicarà un 20 % de descompte en el consum de llum en contractacions de llum o llum + gas.

El descompte en la llum queda de la manera següent:
- 10 % de descompte en el consum per sempre,
- 10 % de descompte en el consum durant el primer any.
Aquesta promoció és vàlida per a clients nous i existents de llum a Endesa Energía que contractin en el període de vigència que s'indica a les bases legals de la promoció.

Condicions

Informa't sense compromís!

Només per a noves contractacions


T'ajudem a contractar

Deixa'ns el teu número i et telefonem gratis:

Tria quan vols que et truquem

¿Ya eres cliente de Endesa?

Si tienes dudas en tu factura o necesitas que te ayudemos en gestión de tu contrato, llámanos al 800 760 909

* Promoció vàlida fins al 18 octubre del 2022 per a noves contractacions de llum amb Endesa Energía (tarifes d'accés 2.0TD). * 10 % de descompte indefinit sobre el terme d'energia + 10 % de descompte addicional sobre el terme d'energia durant el primer any. ​
Amb la subscripció d'aquest nou contracte t'informem que, si compleixes els requisits per acollir-te al Bo Social, no t'hi podràs acollir. Tampoc s'hi podrà aplicar el Preu Voluntari per al Petit Consumidor (PVPC).

SUBIR